De ideale tribune voor toeschouwers...

Steigerplank-Borrelbank is de ideale tribune voor ieder sportveld. Met zit- en staanplaatsen is er ruimte voor iedereen. Door de uitgekiende zithoogte kijkt iederen over de heken heen op het veld en met de voetensteun voor zowel de zit- als de staanplaatsen krijgt niemand vermoeide benen.

12 x Dames 1: Steigerplank-Borrelbank kan ze hebben!

Steigerplank-Borrelbank is ijzersterk! Zodat het zelfs de krachtigste teams kan weerstaan. Geef je toeschouwers tijdens de wedstrijd een mooie plek en geef de winaars na de wedstrijd het beste podium!

Onmiskenbaar jouw club

Maak van Steigeplank-borrelbank jouw steigerplank-borrelbank! De naam van je club frezen wij in de rugleuning en kleuren het daarna in. Iedere tekst in zwart, tot 50 karakters is in de prijs inbegrepen. Met gekleurde letters en logo's helpen we je uiteraard ook graag! 

Voor clubs hebben we een aantrekkelijk prijs inclusief BTW en een tekst naar keuze

Je wilt je club overtuigen en daar hoort een kostenplaatje bij. Dat iedereen snapt en dat je makkelijk door de ALV heen loodst. Dus hebben wij één aanbod: 3 meter Steigerplank-Borrelbank, inclusief één regel zwarte tekst van maximaal 50 karakters. Afgeleverd in heel Nederland.

3 meter Steigerplank-Borrelbank
€ 2150,- incl. BTW

3 Meter: ontmoetingsplek voor 16 mensen

BESTELLEN

Steigerplank-Borrelbank® is een geregistreerd handelsmerk van SalesRaedt. 

Contact

Vul je naam en emailadres in en wij nemen contact met je op:

VERSTUREN
Adres

Admiraal Helfrichlaan 88
6952 GK Dieren

like@steigerplank-borrelbank.nl
www.steigerplank-borrelbank.nl